#1 13-09-2007 13:42:41

Emperor

Administrator

Punktów :   

Rozwiązywanie problemów wewnątrz sojuszu

1. Sprawa

Nie ma tego w regulaminie ale umówiliśmy sie że jak ktoś idzie na urlop to daje znać (rada też może przestrzegać to prawo) z tego co widzę to połowa (dosłonie) sojuszu jest na urlopach

2. Sprawa

i tu już jest złamanie regulaminu, gracze rett 12d i szczur2 30 nie poinformowali o obecności powyżej 7d i co najgorsze nie właczyli opcji urlopu, tzn nie posiadają flot i nie przyniosą żadnych strat ale trzymajmy się regulaminu - chociaż by dali znać

3. Sprawa

gracze arti9002 i ASSASYN (aktualnie na urlopach) nie spełniają progu punktowego, nie jest to duża strata ale wrócę do tego w przyszłości

Podsumowanie

jak widać problemem FEAR są urlopy, mozna by zaostrzyć prawo np:
- zmniejszenie dni nieobecności do 2d bez urlopu
- ograniczenie urlopów do np 30% z całości członków (czyli np teraz 6 na 19 członków mogło by wziąść urlop, naturalnie rozumiem pewne sprawy to kwestia rozmowy i poinformowania przywódców a najlepiej napisania na forum, się zrobi odpowiedni temat)
- wprowadzenie konkretnych kar np:
.                    a) rozkaz zdobycia okreslonych % w danej wojnie lub bez wojny,
.                    b) zezłomowanie kogoś,
.                    c) nadrobienie ptk w okreslonym czasie

co wy na to?

#2 18-09-2007 14:50:50

arcy

Dark King of Lords

3966377
Punktów :   

Re: Rozwiązywanie problemów wewnątrz sojuszu

Ja jestem ZA bo bez konkretnych zmian sojusz się rozpadnie albo co gorsza umre z nudów

#3 18-09-2007 22:08:29

VADERBOOS

Dark Imperator

Punktów :   

SWIETNIE ZE SIE ZABRALES ZA ZROBIENIE TAKIEGO ZESTAWIENIA- USTANOWIENIE NOWYCH PRAW JA OSTATNIO NIE MIALEM GLOWY DO TEGO JESTEM ZA

...Jam Dobry Chłopak, Okryty Tania Szata Lecz Nie Szmata - Żaden Palant Czy Przybity Matoł...

#4 19-09-2007 00:19:14

Emperor

Administrator

Punktów :   

puki co powolutku

trzeba trochę uprościć regulamin, w wielu wątkach jest niepewny

a i trzeba wymazać top1500 floty bo to nie jest za dużo

Stopka forum

RSS